top of page

FAALANGSTTRAINING

Voor kinderen van 10 t/m 13 jaar

 

Is je kind bang om fouten te maken? Denkt je kind regelmatig dat het niet gaat lukken? Krijgt het helemaal de bibbers bij een spreekbeurt? Of is het onzeker in het maken van contacten? Dan is deze training iets voor je kind.

In deze training die ik heb ontwikkeld leert je kind spelenderwijs positief te denken, te ontspannen en trots te zijn op zichzelf.

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we wat je kind wil leren en waar het hulp bij wil hebben. Als ouders wordt je bij de training betrokken door  ‘klussen’ die je kind mee naar huis krijgt.

De bijeenkomsten staan in het teken van je veilig voelen en kunnen delen wat je bezighoudt. In iedere bijeenkomst staat een thema centraal, bijv. kwaliteiten ontdekken, ‘sterk staan’, ‘anders denken’.

De training wordt afgesloten met een ouder/kind gesprek waarin we terugblikken en kijken naar wat de training je kind heeft gebracht.

 

 

Ik geef de training op de scholen en maak daarbij graag gebruik van een speelzaal.

In overleg bekijken we wanneer de training het best gegeven kan worden ( onder schooltijd of bijvoorbeeld in het kader van de Brede school als Brede school activiteit)

 

In overleg is het ook mogelijk de training in mijn praktijk te laten plaatsvinden.

 

De training bestaat uit een voorafgaand intakegesprek met ouders (en kind). Gevolgd door 8 bijeenkomsten van 1 ½ uur met de desbetreffende kinderen en afgerond met een evaluatiegesprek met ouders en kind.

 

Om individuele aandacht aan ieder kind te kunnen geven is de groepsgrootte minimaal 4 en maximaal 6 kinderen.

 

De kosten bedragen 150 euro per deelnemer.

bottom of page