top of page

 

 

PRAKTIJK BLIJFT OPEN

Graag wil ik u informeren over hoe KIND&COach omgaat met het Coronavirus. Vanzelfsprekend hou ik de recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid van de kinderen en van u staan daarbij voorop. Ik volg de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen.
Uit voorzorg heb ik daarom het volgende besloten:

  • Bent u, of iemand in uw directe omgeving, onlangs in een risicogebied geweest, dan verzoek ik u vriendelijk dat aan mij kenbaar te maken. Bestaande afspraken zullen dan geannuleerd worden. Welke gebieden als risicovol worden beschouwd, zie hier: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen
    en  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/verspreiding.

  • Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten, niezen en/of benauwdheid) en/of koorts, dan verzoek ik u dat aan mij kenbaar te maken. Bestaande afspraken zullen dan geannuleerd worden.

  • Bent u in aanraking geweest met een Corona-patiënt dan verzoek ik u dat kenbaar te maken. Bestaande afspraken zullen dan geannuleerd worden.

In samenspraak met u kijk ik wat de mogelijkheden zijn om een nieuwe afspraak in te plannen en of ik telefonisch of online een afspraak kan maken. Indien u vanwege uw maatschappelijke verantwoordelijkheid om te voorkomen dat het virus zich verspreidt, de afspraak wenst af te zeggen, dan zal ik u geen kosten in rekening brengen.

bottom of page